Personvernerklæring – H2 Byggeteknikk AS

Vi behandler persondata og i denne personvernerklæringen forteller deg hvordan vi behandler dine opplysninger.

Det er H2 Byggeteknikk som er behandlingsansvarlig for informasjonen vi samler inn om deg. Vi tar beskyttelse av dine personopplysninger på alvor og vi sikrer at opplysningene dine behandles i samsvar med loven.

Ved å gi oss dine opplysninger, garanterer du at du er over 13 år.

Hvis du ønsker å kontakte oss angående vår behandling av dine opplysninger kan du gjøre det ved å benytte informasjonen du finner på kontaktsiden vår: h2b.no/kontakt

Behandling av personopplysninger

Personopplysninger er alle former for informasjon som kan identifisere deg som enkeltperson. Når du bruker nettsiden vår samler vi inn og behandler informasjon.

Typisk informasjon vi samler inn er: En unik ID og tekniske opplysninger om enheten din (datamaskinen, nettbrettet eller mobiltelefonen), IP-adresse, geografisk plassering og hvilke sider du viser klikker på. I de tilfeller du gir et eksplisitt samtykke, kan vi også behandle navn, e-postadresse, telefonnummer og betalingsinformasjon.

Formålet med behandlingen

Personopplysninger om brukere, kunder, leverandører og samarbeidspartnere samles inn til følgende formål:

  • Behandling av kjøp
  • Leveranse og forbedring av våre tjenester
  • Administrasjon av din relasjon til oss og våre samarbeidspartnere
  • Kommunikasjon

Kommunikasjonsdata inkluderer hvilken som helst henvendelse du har sendt oss, uavhengig om det er via et kontaktskjema på nettsiden vår, e-post, sms, meldinger via sosiale medier eller hvilken som helst annen type kommunikasjon.

Vi behandler disse opplysningene for å kunne kommunisere med deg, for arkivering og for å kunne behandle rettslige krav. Vårt lovbaserte grunnlag for å gjøre dette er vår legitime interesse.

Opplysninger som samles inn på nettsiden kan brukes til å identifisere deg som bruker og vise deg de annonsene som mest sannsynlig vil være relevante for deg basert på hva du har vist interesse for. De kan brukes til å registrere dine kjøp og betalinger, og til å kunne levere de tjenestene som du har etterspurt, f.eks. utsending av nyhetsbrev.

Minimering av data

Personopplysningene vi samler inn, behandler og oppbevarer er begrenset til det som er nødvendig for å oppfylle formålet. Type og omfang av personopplysninger kan også reguleres av lovverket eller behovet for å oppfylle en kontrakt eller en annen juridisk forpliktelse.

Personopplysninger holdes oppdatert

Vi er avhengig av at opplysningene vi har lagret er riktig og oppdatert. Vi ber deg derfor om å opplyse oss om relevante endringer. Det kan du gjøre ved å kontakte oss på vår kontaktside.

Dersom vi selv blir oppmerksomme på at vi har lagret feil i dine opplysninger vil vi oppdatere dem hos oss og varsle deg om dette om det skulle være nødvendig.

Oppbevaring av personopplysninger

Vi oppbevarer personopplysninger så lenge det er tillatt i henhold til gjeldende lovverk. Vi sletter opplysningene når vi ikke lenger har behandlingsgrunnlag for å beholde dem, eller når vi ikke lenger er pliktig til dette.

Samtykke

Ditt samtykke til å motta nyhetsbrev er frivillig, og du kan når som helst trekke det tilbake ved å benytte en link du finner i bunn av nyhetsbrevet. Du kan også nå oss via vår kontaktside.

Sikkerhet

Vi har utført både tekniske og organisatoriske tiltak for at dine personlige opplysninger ikke ulovlig eller ved uhell skal bli slettet, offentliggjort, blir kjent for uvedkommende, misbrukes eller på annen måte behandles i strid med loven.

Vi tillater kun tilgang til dine personlige opplysninger til ansatte og samarbeidspartnere som trenger tilgang til disse opplysningene for å utføre sine arbeidsoppgaver. De behandler bare dine personlige opplysninger på våre instruksjoner og de må behandle disse konfidensielt.

Bruk av informasjonskapsler

Vi har en egen informasjonsside om vår bruk av informasjonskapsler hvor vi har utdypet hvilke informasjoner som samles inn, deres formål og hvilke tredjeparter som har tilgang til dem. Les mer om vår bruk av cookies her.

 

 

Dine rettigheter

Du kan når som helst be om tilgang til de personopplysningene vi har lagret på deg. Dette inkluderer tilgang til å se hva vi har lagret, få opplysningene korrigert, overført eller slettet. Dersom du har gitt samtykke til vår bruk av dine personopplysninger tidligere, kan du trekke tilbake samtykke når som helst. Du kan også få opplyst hvor lenge vi oppbevarer dine personopplysninger og hvem som eventuelt får dem utlevert fra oss.

Dersom du ber oss om innsyn i hvilke personopplysninger vi behandler om deg kan vi be deg om å bekrefte identiteten din. Dette for å hindre uvedkommende å få tilgang til dine personopplysninger. Tilgangen til dine personopplysninger kan også begrenses av hensyn til beskyttelse av andre personers personvern, forretningshemmeligheter eller immaterielle rettigheter.

Utlevering av personopplysninger.

For å oppbevare og behandle personopplysninger benytter vi tredjeparter. Dette inkluderer leverandører av IT-løsninger. De kan ikke bruke opplysningene til egne formål og behandler disse utelukkende på våre vegne. I tilfeller hvor det av norsk lovgivning kreves, utleverer vi opplysninger til offentlige myndigheter, banker og finansielle institusjoner, regnskap og inkassobyråer. Vi utleverer ikke personopplysninger som navn og e-post til andre formål enn dette, så sant du ikke har gitt samtykke til det.

Vi bruker databehandlere fra EU eller land som gir opplysningene dine tilstrekkelig beskyttelse.

Informasjon om din bruk av vår nettside, geografisk plassering, hvilke annonser du har mottatt og eventuelt klikket på, kjønn og alderssegment gis videre til tredjeparter i det omfang disse opplysningene er kjent. Slike opplysninger brukes for å tilpasse vår markedsføring og kommunikasjon til deg.

Behandling av forespørsler

Vi prøver å svare på alle legitime forespørsler innen 30 dager. Av og til kan det ta oss lenger enn en måned hvis forespørselen din er spesielt kompleks eller du har gjort en rekke forespørsler.

Hvis du ikke er fornøyd med hvordan vi samler inn og bruker dataene dine, har du rett til å klage til Datatilsynet. Dersom du har en klage er vi takknemlige dersom du først vil kontakte oss, slik at vi kan prøve å løse situasjonen for deg.

Vi sletter personopplysningene dine når de ikke lenger er nødvendige for det formålet de ble samlet inn til.

Dette nettstedet eies av:

H2 Byggeteknikk AS
Org.nr. 989 579 592
Conrad Mohrsveg 23 A
5072 Bergen.


Dette nettstedet er designet og driftes av Microsky.

Close Menu